GELENEKSEL İNGİLİZCE TİYATRO FESTİVALİMİZ

02 Haziran 2017 Cuma günü okulumuzda Geleneksel İngilizce Tiyatro festivalimiz gerçekleşti. Bu yıl onbirincisi düzenlenen festivale tüm cemaat ortaokulları katıldı.

Öğrenciler önce salonda Aramyan, Dadyan ve  Tarkmanças ortaokulları tarafından hazırlanmış olan İngilizce tiyatro oyunlarını izlediler. Aramyan okulu “At The Space Center”, Dadyan okulu “The World Is Sick okulumuz da “Nanny McPhee” adlı oyunları sergilediler. Tüm öğrenciler birlikte öğlen yemeği yedikten sonra okul bahçesine geçtiler ve orada üç boyutlu  olarak kurulmuş olan Londra’nın görülmeye değer yerlerini (Buckingham Sarayı, Big Ben saat kulesi, Tower Bridge köprüsü, Shakespeare tiyatrosu …..) ve bazı ünlü İngilizleri( Kraliçe Elizabet, Mr. Bean, James Bond, İngiliz askeri, Captain James Cook) tanıma fırsatı buldular. Şenliğin sonunda tüm öğrenciler güzel anılarla Ortaköy’den ayrıldılar.