ANASINIFI SENE SONU GÖSTERİSİ

24.5.2017 Çarşamba günü Özel Tarkmanças Ermeni İlkokulu ve Ortaokulu’nda  Anasınıfı Sene Sonu gösterisi yapıldı. Neşe, heyecan ve coşkunun iç içe olduğu gösteride öğrenciler denizciler karakteri ile yıl boyunca öğrendiklerini, sevdiklerine gösterdiler.
          Anasınıfı öğrencilerimiz yepyeni bir eğitim hayatına başlayacakları için heyecanlı; eğlenceli anasınıfı maceralarını geride bıraktıkları için de hüzünlüydüler. Yıl içinde öğrendiklerini ailelerine eğlenceli bir gösteri sundular. Öğrencilerin okuldaki resimlerinden oluşan barkovizyon sunumu da eşlik etti.
        Bu keyifli gösterinin sonunda Okul Kurucu Temsilcimiz Hayk Arslanyan, Ortaköy Surp Azdvazazin Kilisesi Yönetim Kutulu Başkanı İskender Şahingöz, müdürümüz Aras Delice, ve sınıf öğretmenlerimiz öğrencilerin katılım belgeleri ve gelişim raporlarını dağıttılar. Tüm misafirlerimiz, kokteylimize katılarak günü sonlandırdılar.