OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN SONBAHAR ETKİNLİĞİ

Okul Aile Birliğimiz 8 Kasım 2017 günü Baltalimanı Portaxe'ta bir brunch etkinliği düzenledi. Sonbahar temalı etkinlikte, Boğaz manzarası ve yazdan kalma bir hava eşliğinde, emektar müdürümüz  Mari Nalcı, cemaatimizin diğer okul aile birliklerinden ve kadın kollarından temsilciler, velilerimiz, akrabalarımız ve yakın dostlarımız güzel vakit geçirdiler. Okul Aile Birliğimizin çalışmaları hakkında bilgilendirilen konuklarımız, güzel hediyeler kazandıran çekiliş ile heyecanlı anlar yaşadılar. Tamar Karakaş, Linet Malhasyan, Nayat Balcıoğlu, Lerna Çalgan, Karolin Demirci, İlda Cavak, Mine Kilci, Hilda Avadan ve Talin Çiçekoğlu'ndan oluşan OAB ekibimiz bizimle bu güzel günü paylaşan tüm katılımcılara teşekkür ettiler.