İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN PERFORMANS GÖSTERİSİ

26 Mayıs 2017 Cuma günü İlkokul öğrencilerimiz tarafından “Performans Günü” gerçekleştirildi. Yıl boyunca öğrencilerimiz; hazırlamış oldukları dansları, çalıştıkları şarkıları, çaldıkları enstrümanları velilerinin önünde sergilemenin coşkusunu yaşadılar. Farklı tarzlardaki danslar, kostümler ve şarkılarla izleyicilerin beğenisini kazandılar. Finalde de tüm öğrencilerimiz hep beraber sahneye çıktılar. Coşkulu bir veda dansıyla son kez sahnedeki yerlerini alan öğrencilerimize, velilerimiz de aynı coşkuyla ortak oldular. Biz de bu vesileyle, tüm öğrencilerimizi emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz. Ayrıca bu günü hazırlamakta emeği geçen öğretmenlerimiz Talar Köseoğlu ve Serda Kebabçıya teşekkür ederiz.