TARKMANÇAS OKULU FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ’NÜN HRANT DİNK VAKFI OKULU’NA ZİYARETİ

Okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılı  Haziran ayında açmış oldukları 'HARMONİ' adlı fotoğraf sergisi Hrant Dink Vakfına bağlı Gedikpaşa Ermeni Okulu ile dayanışma amaçlı fotoğraf severlerle  buluşmuştu. Sergiden elde edilen gelirleri okula sunmak ve öğrencilerle tanışıp organik bağ kurmak amacıyla dün Fotoğraf Kulübü öğrencileriyle Gedikpaşa Ermeni Okulu'na bir ziyaret gerçekleştirdik. Ermenistan'dan Türkiye'ye uzanan kardeşlik ve dostluk köprüsünün ilk ayağını dayanışma ve sevgiyle inşa etmenin heyecanını hep beraber yaşadık.1849'da  kilise olarak hizmet vermeye başlayan bu etkileyici binada şuanda Ermenistan'dan  gelen öğrenciler Doğu Ermenicesi eğitimi alıyorlar. Böyle kadim bir hizmette bulunan Gedikpaşa Ermeni Okulu öğrencileri ve öğretmenleri ile tanışmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzu da anı fotoğrafları ve belgesel fotoğrafları çekerek sonsuzlaştırdık. Konukseverliklerinden dolayı Gedikpaşa Ermeni Okulu ailesine çok teşekkür ediyoruz.