İSTANBUL ORTAOKULLAR ARASI AKTİF DENEY YARIŞMASINDAKİ BAŞARIMIZ

Ülkemizde bilim insanı yetiştirmeye katkı sağlamak, ortaokul fen eğitimini (Fen ve Teknoloji) desteklemek, bu alanda yetenekli öğrencileri araştırmaya yöneltmek ve buluş yapmanın temeli olan deneysel çalışmalara ilgiyi artırmak amacıyla Arel Eğitim kurumlarında ‘’İstanbul Ortaokullar arası Aktif Deney Yarışması’’28.04.2018 tarihinde  düzenlenmiştir.

Yarışmaya 6. Sınıf (Sevag Kis , Mira Kohar Yıldırım ve Alex Maşal ) ve 7. Sınıf öğrencileri  ( Serli Cihangül, Talya Natali Demirciyan ve Nayiri Benlioğlu ) katılmıştır.

İstanbul genelinde 24 okulun katılım gösterdiği yarışmada, akademisyen jürilerin değerlendirmeleri sonucu okulumuzun 6. Sınıf Öğrencilerimiz  “6. Sınıflar Jüri Teşvik Özel Ödülünü” almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi kutlar başarıların devamını dileriz.