TARKMANÇAS VAKIFLIKÖY'DE

Özel Tarkmanças Ermeni İlkokul ve Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinin sene sonu gezisinin durağı Hatay-Vakıflıköy oldu. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen gezimizde öğrencilerimiz, Vakıfköy Mesrob II. Kültür Merkezi’ne bağlı konaklama tesisinde ağırlandılar.

Öğrencilerimize  okul rehber öğretmenleri Aylin Altıntopuz eşlik etti.

2-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 3 günlük gezide öğrenciler St.Pierre Kilisesi, Hatay Arkeoloji Müzesi, Uzun Çarşı, Yoğunoluk ,HıdırBey Batıayaz, Kapısuyu köyleri, Titus Tüneli ve Beşikli Mağara, St.Simeon Manastırı, Musevi Havrası, Harbiye Şelaleleri'ni ziyaret ettiler.

Özel Tarkmanças Ermeni İlkokul ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri olarak bu gezimizin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Ortaköy Meryem Ana Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu ile bizleri Vakıflıköy’de en iyi şekilde ağırlayan Vakıfköy Mesrob II. Kültür Merkezi Yönetim Kurulu ve halkına içten teşekkürlerimizi sunarız.