ARALIK AYI SEMİNERLERİMİZ

11 Aralık 2018 Salı günü Lions Kulübü ve Tohum Otizm Vakfı'nın iş birliği ile okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine yönelik  olarak gerçekleşen seminerde yaygın gelişimsel bozukluklardan biri olan Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) hakkında önemli bilgi paylaşımlarında bulunuldu.  Otizm belirtilerinin, tanılama ve tedavi süreçlerinin anlatıldığı seminerde öğrencilerimiz de konuyla ilgili merak ettiklerini interaktif şekilde sorma fırsatı buldular. Katkı ve ziyaretlerinden dolayı Lions Kulübü ve Tohum Otizm Vakfı üyelerine teşekkür ederiz.

13 Aralık 2018 Perşembe günü Adeda Yayıncılık psikologlarından Sn. Musa Özyılmaz tarafından gerçekleştirilen seminerde ise öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu ile ilgili bilgiler aktarıldı. Okulumuzda Rehberlik Servisi ve sınıf öğretmenlerinin işbirliği ile yürütülecek "Dikkat Çalışmaları" sürecinin hemen öncesinde verilen bu seminerde, öğrencilerimiz kurulan stantta konuyla ilgili kitapları/kaynakları inceleme fırsatı buldular. Ziyaretleri ve katkılarından dolayı Adeda Yayıncılık ve Psikolog Musa Özyılmaz'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Farklılıklarımız konularını pekiştirme niteliğinde olan her iki seminerin de öğrencilerimiz için faydalı olduğuna inanıyoruz.