OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ NDS AKIL OYUNLARI TURNUVASINDA...

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü okulumuz öğrencilerinden Talia Sirem Erol, İza Basmacıgil, Jilber Jan Somer, Ariana Avcı, Nareg Kis ve Sevag Kis Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi Okulu’nun düzenlediği İstanbul Ortaokullar Arası Akıl Oyunları Turnuvasında okulumuzu temsil ettiler. 6 farklı kategorinin olduğu turnuvada Talia Sirem Erol Trafik Deluxe, İza Basmacıgil Set, Jilber Jan Somer Take İt Easy, Ariana Avcı Emojito, Nareg Kis Esnek Bulmaca XL Flex ve Sevag Kis Kamisado oyununu oynadı. Öğrencilerimizden Sevag Kis oynadığı Kamisado oyununda 1. olurken Nareg Kis ise Esnek Bulmaca XL Flex oyununu 2.  Olarak tamamladı. Turnuvaya hazırlık süreci boyunca oynadıkları oyunlar öğrencilerimize analitik düşünme, strateji geliştirme gibi becerilen kazandırdı. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.