FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN “HARMONİ” ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ

Okulumuz fotoğrafçılık kulübünün 4.karma sergisi olan 'HARMONİ' 29.05.2018 tarihinde Ortaköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi salonununda açıldı.Yunanistan,Almanya,İngiltere,İstanbul ve Kapadokya 'dan  karelerin olduğu ve tamamını külüp öğrencilerimiz tarafından çekilen  sergimizde 57 fotoğraf sergileniyor.Sergi açılışına  Getronagan Lisesi öğrencileri, Aras Yayıncılık ,okulumuz öğrenci,öğretmen ve velileri katılarak desteklerini sundular.Birbirinden renkli ve keyifli fotoğrafların olduğu sergimiz aynı zamanda bir  dayanışma ruhu taşıyor.Sergiden elde edilen  tüm gelirler Hrant Dink Okuluna bağışlanacaktır. Sergimiz 08.06.2018 tarihine kadar fotoğrafseverler için açık kalacaktır.Desteklerinden dolayı Ortaköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi  yönetim kuruluna ve sergi ziyaretçilerine  çok teşekkür ederiz.