TARKMANÇAS’TA MEZUNİYET HEYECANI

08.06.2018 Cuma günü okulumuzda 234. kez mezuniyet heyecanı yaşandı. Bu yıl 8. sınıftan mezun olan öğrencilerimiz önce okul salonunda ardından da bahçede düzenlenen yemek ile bu günü kutladılar.

Okul salonunda düzenlenen tören Ortaköy Surp Asdvadzadin Kilisesi Yönetim Kurulu Başkanı İskender Şahingöz ve çalışma arkadaşları, Okul Müdürü Aras Delice, öğretmenler, veliler ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Sınıf öğretmeni Bianka BOYACIOĞLU’nun açılış konuşmasının ardından, mezun öğrencilerimiz  “WİZARD OF OZ” adlı İngilizce oyunu sergilediler. 7. Sınıf öğrencilerinden Vera Nareg Bakır ve Talya Natali DERMİRCİYAN arkadaşlarına güle güle dedi. Öğrencilerimizin okulda geçirdikleri yılların bir kolajı olan barkovizyon gösterileri salondakilere duygusal anlar yaşattı. Ermenice Öğretmeni Mari Kalaycı’nın kaleme aldığı “HAYAT BÖYLEDİR” adlı oyun hüzünlü atmosferin dağılmasına neden oldu. Öğrenciler müzik öğretmenleri Serda Kebapçı’ın piyanosu  eşliğiyle  şarkılar seslendirdiler. Mezun öğrencilerden Miranda ŞAHİNOĞLU’nun Tarkmanças ailesine veda konuşmasının ardından Okul Müdürü Aras Delice’nin duygularını ifade ettiği konuşması ile plaket ve diplomaların dağıtımına geçildi.

Miranda ŞAHİNOĞLU’nun okul birinciliği ile ödüllendirildiği gecede Kayl DARILÇOĞLU fen ve matematik alanında verilen Saraylı ödülü, Claudia PAPAZYAN İngilizce dili başarı ödülü ve Ari KARAKAŞ Ermenice dili başarı ödülüne layık görüldüler.

Okul bahçesinde atılan mezuniyet keplerinin ardından dans öğretmeni Talar Köseoğlu tarafından hazırlanan dans gösterisini sergileyen öğrenciler, düzenlenen yemekte aileleri ve öğretmenleriyle mezuniyet pastalarını kesip hoşça vakit geçirdiler.